• Kidspret Verhuur

Verhuur

Wil je onze springkussens huren? Dat kan!

Neem contact met ons op voor meer informatie: 0617305646

Bekijk hieronder ons aanbod:

De Haai 
Dit indrukwekkende kussen kan zowel droog als nat worden ingezet. Droog in combinatie met een klein springkussen, dat ook weer apart als peuterkussen kan worden ingezet. Nat in combinatie met een klein zwembadkussen en de val op vangt. Klim omhoog en glij naar beneden door de bek van de haai heen. Gegarandeerd een succes bij de kids!
12 meter lang – 4 meter breed – 7 meter hoog

 

Stormbaan
Voor iedereen een uitdaging om aan de overkant te komen. In te zetten als wedstrijd element of gewoon voor de fun. Klimmen, springen, kruipen en dan 1 tegen 1. Wie is de snelste?
13,5 meter lang – 4 meter breed – 4,5 meter hoog

De Jungle dome – multiplay
Klimmen, klauteren en glijden in de jungle. Een springkussen dat ook geschikt is voor de kleintjes om van te ontdekken en op te springen. Een leuk kussen met meerdere in- en uitgangen en vier glijbanen!
7 meter lang – 6 meter breed – 5,5 meter hoog

                      

Het Piratenschip
Schip Ahoy! Groots kunnen we dit schip zeker noemen. Je moet eerst flink klimmen om daarna heerlijk naar onder de zoeven. Elke kleine- en grote piraat vermaakt zich met dit immense piratenschip. Kom aan boord maatjes!
9 meter lang – 5 meter breed – 7 meter hoog

Koe kussen
Een uitnodigend vriendelijk kussen voor klein- en groot. Gewoon lekker springen met een dak boven je hoofd. Praktisch en ook geschikt voor kleinste om lekker te kruipen en springen. Dit koe wil je kussen of wil de koe jou kussen?
6 meter lang – 5 meter breed – 5,5 meter hoog

Buikschuifbaan
In combinatie met water is dit kussen een spetterend succes voor iedereen. Neem een aanloop en glijden maar. Je kunt dit kussen in combinatie met De Haai verlengen en nog veel spectaculairder maken. Je krijgt er dan een paar banden bij om enkele tientallen meters door te glijden. Droog is het kussen als springkussen in te zetten in combinatie met bijvoorbeeld de Stormbaan.
18 meter lang – 2,5 meter breed – 2,5 meter hoog

Peuterkussen – multiplay
Dit kussen ken je misschien nog in combinatie met De Haai maar is ook perfect als los Peuterkussen te gebruiken. De kleintje kunnen er heerlijk kruipen en komen allerlei zachte opblaas voorwerpen tegen zoals pilaren en reddingsboeien. Het kussen zit rondom dicht behalve de in- en uitgang.
4 meter lang – 4 meter breed – 2,5 meter hoog

Wij komen een kussen altijd opzetten en afbreken. U heeft er geen werk mee en wij zorgen dat alles goed en veilig werkt. Neem contact met ons op voor meer informatie: 0617305646

KIDSPRET is een evenement, georganiseerd door MediaVent
Halseweg 4 – 7021 CZ – Zelhem
KVK: 63572133 – BTW NR: NL162871600B01
Algemene ticketvoorwaarden.

Vragen? Mail naar info@kidspret

© Copyright - Kidspret